Logo-Business2sport-1

BUSINESS2SPORT, een privéfonds met bedrijfskapitaal!

Ons UCI MTB TEAM werd door Business2sport geselecteerd voor de MTB-discipline.  Voor het zeilen wordt Wannes Van Laer (OS Londen 2012) het boegbeeld.  Er lopen momenteel nog onderhandelingen met andere topsporters.   Business2sport wil bruggen bouwen tussen de topsport en de bedrijfswereld.   Een sportieve mix die heel wat voordelen met zich meebrengt voor beide partijen.

BUSINESS MEMBERSHIP = NIEUWE ZAKELIJKE CONTACTEN! 

Business2sport biedt de zelfstandige, vrije beroeper of KMO de mogelijkheid om te investeren in TOPSPORT!   Naast de donatiepakketten van de individuele atleet of teams geniet U ook van de evenementen en thema-avonden van Business2sport.  Hier ontmoet U alle business members van Business2sport van de andere atleten en teams. Een interessante kruisbestuiving van verschillende topsporten die U ongetwijfeld nieuwe zakelijke contacten zullen opleveren.  Want topsport is topbusiness geworden!

Meer info over Business2sport kan je lezen op www.business2sport.be

INVESTEREN in topsport kan al vanaf 250,00 euro!

Je ontvangt uiteraard een factuur voor deze investering.  Het Business Membership is 100% fiscaal aftrekbaar is (zowel BTW als Directe Belastingen).  Via de fiscus recupereer je de BTW volledig en betaal je minder belastingen.   Een rekenvoorbeeld kan je hier terugvinden.

 WIL JE ONS HELPEN OP WEG NAAR DE WERELDTOP?  Dat kan!

Klik HIER om onze donatiepakketten te ontdekken.   Klik op de knop van jouw keuze en Business2sport zorgt voor de afhandeling van jouw aanvraag.

 

BUSINESSMEMBERS 2017

Webstek ICT Solutions
FINTRO kantoor Bruynsteen
‘t Retouchke
IQO2 
Slidedesigners 
Acerta

Vleeshandel Mulier