VEILING SERGE BAGUET MOUNTAINBIKE VOOR HET GOEDE DOEL #RideForSerge #SamenTegenKanker

VEILING SERGE BAGUET MOUNTAINBIKE VOOR HET GOEDE DOEL #RideForSerge #SamenTegenKanker

Het Granville Factory Team - een pro mountainbike team – gaat al jarenlang op stage naar het Baguet Bicycle Center in het Spaanse Mojácar.  Eind 2015 sprak Serge de teammanager aan over zijn comeback op een mountainbike.   Met deze comeback wou Serge geld inzamelen voor het goede doel. De Belgische fabrikant uit Kortenberg was meteen enthousiast om een bruikleenfiets ter beschikking te stellen.

Na het overlijden van Serge besliste Johan Huygens, CEO van GRANVILLE, en na overleg met de familie van Serge, om de mountainbike te veilen voor het goede doel waar Serge zich zo hard voor inzette: de dienst Medische Oncologie onder leiding van prof. S. Van Belle in het UZ Gent.

Wil je de trotse eigenaar worden van de Serge Baguet Granville mountainbike?  Waag je kans en bied hier. De veiling loopt af op maandag 29 mei om 00u00.

De mountainbike kan door de hoogste bieder worden afgehaald op zaterdag 3 juni op de Serge Baguet Classic. Het belooft trouwens op die dag een emotionele rit te worden, want dan eren we de onlangs overleden ex-Belgisch kampioen Serge Baguet in Lierde. Jarenlang zette Serge Baguet zich met de organisatie van de Serge Baguet Classic in voor het goede doel en ook dit jaar rijden we ‘samen tegen kanker’ onder de hashtag #RideForSerge.

Oud-renners en trainingsmakkers van Serge zoals Peter van Petegem, Johan Museeuw en Kevin Van Impe zullen om 9u00 een groepsstart leiden en vervolgens het parcours van 70km rijden, iets waar iedere fietsliefhebber aan kan deelnemen.

Wielertoeristen kunnen kiezen uit een tocht van 50km (157hm), 70km (607hm), 115km (1195hm) of 150km (1498hm) langs het voormalige trainingsparcours van Serge Baguet in de Vlaamse Ardennen en het Pays des Collines.

Het volledige parcours kan je hier bekijken. Meer informatie over de startlocatie en de starturen vind je hier.

website

About the Author