Mooie resultaten @Hadleigh Park

Mooie resultaten @Hadleigh Park

De broers Verhulst kozen dit weekend voor een wedstrijd op het ex-Olympische parcours van London 2012 in Hadleigh Park.

Emile nam er deel aan de UCI Junior Series. Hij was gebrand op een goede prestatie alleen al omdat het een unieke ervaring is op een olympisch parcours te rijden. De start was goed en hij was mee met de voorlopige kopgroep van 10. “In de tweede ronde moest ik deze laten gaan maar ik kon tevens ook wegrijden van mijn achtervolgers. In de voorlaatste ronde kon ik naar de 9e plek opschuiven en ook de 8e plek was niet veraf. In de laatste klim kon ik mijn voorligger uiteindelijk nog lossen en zo finishte ik als 8e. Zeer tevreden over dit resultaat en honger naar meer!” liet de renner ons weten.

Ook broer Ewout zette een dag eerder een mooie prestatie neer in Hadleigh Park. Hij bemachtigde er de derde plaats bij de nieuwelingen. “Ik startte goed en draaide als 3e het fantastische olympisch parcours van London 2012 op. Daarna mijn eigen tempo gezocht en zo de rest van de wedstrijd op deze mooie 3e plaats blijven rijden. Ik ben zeer tevreden”.

About the Author