GESLAAGDE PARCOURSVERKENNING @OTTIGNIES #BKMTB

GESLAAGDE PARCOURSVERKENNING @OTTIGNIES #BKMTB

Deze namiddag verzamelde onze coach Maarten Gybels zijn troepen op de parking van het domein Bois des Rêves, waar zondag aanstaande de wedstrijden voor het Belgisch kampioenschap worden georganiseerd.

De hevige regenval doopte het parcours om tot een modderige en gladde omloop, maar de weersvoorspellingen worden beter en tegen zondag hoopt de organisatie dat het parcours volledig is opgedroogd.   De regen hield op en het zonnetje kwam zowaar door het wolkendek piepen bij aanvang van de parcoursverkenning.

De omloop is zo goed als ongewijzigd tegenover de wedstrijd in maart voor de G-SKIN WALLONIA CUP waar we ook al puike resultaten van onze renners konden noteren.

Na de teamstage en de mooie prestaties van het voorbije weekend kijkt iedereen hoopvol uit naar het BK in eigen land.  Voor de meeste mountainbikers toch wel het hoogtepunt van het jaar en het weekend staat ook bij ons met rood aangestipt in onze teamagenda.

Na afloop werd er in de groep nog wat nagepraat en gaf coach Maarten nog wat aanwijzingen mee.  Zaterdag zijn we reeds aanwezig om onze teamstand op te zetten en het VIP TEAM CAFE in te richten.

13680036_1032583543443716_3342357895361047017_o

Op zondag verwachten we onze supporters reeds vanaf 8u30 voor koffie/thee en bijhorende koffiekoeken.  Vanaf 13u00 openen we het VIP TEAM CAFE met de nieuwe Gentse tripel “Hommage à III”, het vertrouwde biertje ‘Crabbelaer’ en andere dranken, vergezeld van de nodige BBQ hapjes, verzorgd door De Vleeshoeve uit Temse, onze jaarlijkse sponsor van het VIP TEAM CAFE.

Iedereen welkom en meer informatie kan je HIER vinden.

Een voorbeschouwing op het BK MTB kan je HIER lezen (MTBlily.be)


About the Author