Knappe prestaties na teamstage in Samrée

Knappe prestaties na teamstage in Samrée

De voorbije week was het team samen in Samrée voor de jaarlijkse stage met het oog op het Belgisch kampioenschap.  Het BK wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd door de Blanc Gilets in het Bois des Rêves te Ottignies (nabij Waver).  De stage is goed verlopen, iedereen is fit en de hele groep kijkt uit naar het BK komende zondag.  Kom je supporteren ?  Kom dan zeker langs bij onze teamtent in het rennersdorp.

Vandaag reden een aantal van onze mountainbikers nog een laatste wedstrijd om de benen te testen in wedstrijdmodus.  Onze junior Thor Geluykens trok samen met nieuweling Lukas Malezsewski naar een Cup-5 wedstrijd in het Waalse Bilstain.   Ze reden in de kopgroep en Thor werd mooi tweede junior en Lukas werd vierde en eerste nieuweling.

13667861_606961662813059_2179936834333372565_o

Tom Van Ingelgom nam deel aan de wedstrijd in Pracht, een manche van de Duitse NRWcup.   Tom werd er zesde in de scratch (alle categorieën reden samen), maar pakte hiermee wel de overwinning bij de junioren.  Mooi resultaat met het oog op het BK volgend weekend.

Nick Vanpol was aan zet in de Wereldbekerwedstrijd in het Zwitserse Lenzerheide.  Net als vorig jaar zat het hem niet mee en reed op een slechte plaats lek en moest met pech dus vroegtijdig de wedstrijd staken.

Onze andere renners hadden nog een intensieve training op het menu staan.  Jitse vertoeft momenteel in de Vogezen, Emile en Ewout trokken naar de regio van Houffalize.

About the Author