Onze youngsters blinken uit in Grembergen !

Onze youngsters blinken uit in Grembergen !

In Grembergen stond de tweede manche van de Flanders XCO Series op het programma.   Het team kwam slechts met twee renners aan de start.  De komende examenperiode, familiefeesten en het EK in Zweden hielden onze andere renners langs de kant.
Maar onze twee ‘youngsters’ verdedigden de teamkleuren met brio bij de nieuwelingen.  Jitse Van Thillo nam de kopstart met nog twee andere renners, waaronder de latere winnaar Arno Van Duyse.  “Ik kon goed mee met de koplopers, maar na de vierde ronde moest ik Arno laten weg rijden.  De laatste twee ronden mijn eigen tempo gereden en heel tevreden tweede geworden.  Blij met die podiumplaats” sprak Jitse na afloop.
Teammie Lukas Malezsewski was niet mee met de koplopers in het begin van de wedstrijd.  Lukas had wat last van het vroege warme zomerweer, en kwam pas in de vijfde ronde Lukas op kruissnelheid.  “Toch ben ik echt wel tevreden met deze derde plaats” zei Lukas.
Volledige uitslagen kan je HIER vinden.

About the Author