Sponsor bezoek Catlike @Yecla

Sponsor bezoek Catlike @Yecla

Tijdens onze teamstage in Mojacár, brachten we een bezoek aan onze helmensponsor Catlike. De helmenfabrikant is gevestigd in Yecla in de buurt van Murcia. Vanuit onze stageplaats een kleine twee uur rijden met de wagen. Maar de ontvangst is zo hartelijk dat we dat er graag voor over hadden.

 

Onder begeleiding van Ana Villa, Sales & business Development en Alejandro Gonzáles, Social Media Department, kregen we een uitgebreide rondleiding in de fabriek en het magazijn. We konden met eigen ogen de productie van een helm volgen. Van ontwerp door de designers en testen in het lab naar het personaliseren en kleuren tot de productie van de helm zelf. Een productieproces met heel wat manueel werk, echt vakmanschap. Elke Catlike helm wordt geproduceerd en verpakt in Spanje. Van hieruit worden de helmen verzonden naar alle delen van de wereld.

 

We leerden waarom de Mixino, het topproduct van Catlike en de helm die onze renners dragen, echte top is in veiligheid . Het werd ons ook bewezen: een klassieke helm (van een ander merk) die werd platgestampt, brak direct in meerdere stukken. De Mixino ging plat maar bleef wel een geheel. Dit dankzij het ingebouwde verstevigingsnet. Fascinerend om te zien. We waren onder de indruk.

 

Nog meer dan voorheen zijn we overtuigd van het vakmanschap van deze firma en zijn trots om Catlikers te zijn.

 

Lees meer over de Catlike helmen en het bedrijf op www.catlike.es. En wist je dat Catlike dit jaar zijn 20 jarig bestaan viert?

About the Author