Voorbereiding op het nieuwe seizoen op gang geschoten met teambuilding

Voorbereiding op het nieuwe seizoen op gang geschoten met teambuilding

De voorbereiding op het nieuwe seizoen 2016 werd zoals voorgaande jaren op gang geschoten met een teambuilding.  Een ideale manier om na de rustperiode de groep terug bij elkaar te brengen en de nieuwe renners te laten kennis maken met de teammies.

Voorgaande edities waren we steevast te gast in de omgeving van Transinne en werd de teambuilding gekoppeld aan een fotoshoot in het trainingscenter van onze partner C3T.

Voor dit jaar koos onze coach voor een andere heel verrassende aanpak.  De renners werden gevraagd naar Grimbergen te komen en werkkledij, handschoenen, laarzen, … mee te brengen.  De activiteit zelf werd tot het laatste moment geheim gehouden.

Toen iedereen om 10u00 op de afgesproken plaats was samen gekomen werden de renners naar een akker gestuurd.  Daar werden ze opgewacht door een bietenboer.   Iedereen kreeg een functie om samen het bietenveld te rooien.

De boer stond versteld van de snelheid waarmee onze jongens aan de slag gingen.  Ze waren veel sneller klaar dan verwacht en mochten nog mee naar de boerderij om nog wat andere klussen uit te voeren.

Tegen rond 17u00 zat de ‘werk’dag er op!   De renners vonden het een zeer geslaagde teambuilding en leerden wat ‘echt werken’ is.

De sfeer zat helemaal goed en de groep hangt goed aan elkaar.   Een belangrijke voorwaarde om het nieuwe seizoen aan te vatten.

 

About the Author