Granville Factory Team steunt MTB plannen Serge Baguet

Granville Factory Team steunt MTB plannen Serge Baguet

Op maandag 17 augustus stelt Serge Baguet, ex Belgisch Kampioen Wielrennen, nieuwe plannen voor. Serge werd eind 2014 getroffen door darmkanker en nu de behandelingen achter de rug zijn, wil hij er terug sportief tegenaan. Deze keer op de mountainbike! Met zijn nieuwe project wil hij geld inzamelen ten voordele van de dienst oncologie van het Universitair Ziekenhuis in Gent. Granville en het Granville Factory Team ondersteunen hem hierbij.

Granville stelt een volledig jaar een professionele mountainbike ter beschikking. “Granville is uitermate trots om Serge Baguet te kunnen ondersteunen met topmateriaal bij zijn nieuwe ambities op sportief vlak. Het typisch Belgische karakter en het ondernemerschap van Serge passen volledig bij de filosofie waarmee wij fietsen bouwen. Bovendien hebben we uitermate veel respect voor zijn doorzettingsvermogen zowel tijdens als na zijn profcarrière.” aldus Jeffry Goethals in naam van Granville.

Serge kreeg de fiets reeds eind juli 2015 uit handen van Maarten Gybels, coach van het Granville Factory Team.

Het Granville Factory Team ondersteunt het project met een financiële bijdrage en het team logo prijkt op de trui van Serge.  “Ik ben blij dat we als team ons steentje kunnen bijdragen aan dit project en het goede doel” zegt team manager Pascal Loquet, “sociaal engagement is belangrijk”.

Ook team sponsor Jetair steunt het nieuwe project van Serge Baguet.

About the Author