Nieuwelingen op BK @Ottignies

Nieuwelingen op BK @Ottignies

Op zondag, tweede dag van BK in Ottignies, kwamen onze nieuwelingen Ewout Verhulst en Jitse Van Thillo aan start.

Jitse reed een zeer sterke wedstrijd en eindigde op een mooie 14de plaats. “Ik kon vrij goed starten, heb mijn tempo kunnen houden en kon ronde per ronde een paar plaatsen opschuiven. Ook op in de laatste ronde had ik nog een goed gevoel. Ik ben uiterst tevreden met mijn prestatie op het BK” aldus onze renner.

Teammate Ewout Verhulst had minder geluk. Na een perfecte voorbereiding was het BK een echte ontgoocheling. “Ik had een complete offday vandaag. Echt jammer, ik had hier zo naar toegeleefd. Ik heb mezelf niets te verwijten“.

De BK resultaten zijn hier terug te vinden.

Volgende week staat een nieuwe manche van de Flanders XCO Series in Beringen op het programma. Begin augustus reizen Thor Geluykens, Tom Vaningelgom en Emile Verhulst samen met hun entourage af naar Naestved in Denemarken voor een wedstrijd van de UCI Junior Series.

About the Author