Partner in de kijker: DIECI-9

Partner in de kijker: DIECI-9

In het najaar kwamen het Italiaanse DIECI-9 en het Granville Factory Team overeen om de volgende drie seizoenen (2015-2017) samen te werken.

“Een jaar geleden nam Walter van DIECI-9 met ons contact op en de eerste kennismaking volgde op Velofollies. De nanotechnologie klonk toen veelbelovend zodat we in Kortrijk overeenkwamen om de producten tijdens het voorbije seizoen in de praktijk te testen. Twee renners testten de producten en hun eindconclusie was eensluidend positief. In augustus werden de afspraken op papier vastgelegd en in Italië werd de overeenkomst snel ondertekend. Een nieuw elan voor onze ambities als een Italiaanse onderneming zoveel vertrouwen heeft in ons Belgisch team.” zegt teammanager Pascal Loquet.

Vanaf 2015 zal 10-9.be de vaste onderhoudspartner zijn om alle teambikes van het Granville Factory Team in alle weersomstandigheden in topconditie doorheen het XCO-seizoen te loodsen.

De producten van 10-9.be werken op basis van nanotechnologie. Een NanoTec anti-kleef laag stoot modder, olie, water, vuil en vet af. Daardoor blijven fietsketting en fiets langer proper.

In competitie betekent dit soepel schakelen, geen ketting problemen, geen chainsuck, minder weerstand en slijtage en een lichtere fiets dankzij minder modderophoping. Zo kan 10-9.be voor het Granville Factory Team het verschil maken in kritische wedstrijdmomenten!

10-9.be kiest bewust om het XCO gebeuren in België te ondersteunen omdat alle producten duidelijk hun voordelen reeds bewezen hebben zowel in modder, stof, sneeuw en regen.

Beide partners geloven duidelijk in een lange termijn samenwerking en hebben de ambitie om in de XCO (Cross Country) discipline in België te ‘schitteren’ dankzij o.a. de W2 Wonder Wax.

Over 10-9.be

Dieci betekent 10. Dieci-9 = 10-9 = 1 nanometer.

10-9.be ontwikkelt onderhoudsproducten speciaal op maat voor de fietswereld.

  • Dieci-9 NanoLube ST+ voor het smeren van fietsketting, tandwielen en cassette van MTB, cyclo crosser en racefiets…
  • Dieci-9 C3 Concentrated Cycle Cleaner om je fiets moeiteloos proper te houden in respect met de natuur.
  • Dieci-9 W2 Wonder Wax om je fiets te laten parelen en schitteren als nieuw.

Deze producten werken op basis van nanotechnologie. Een NanoTec anti-kleef laag stoot modder, olie, water, vuil en vet af. Daardoor blijven je fietsketting en je fiets langer proper. Het voordeel is minder onderhoud en dus meer tijd om te fietsen.

Bovendien zijn alle producten veilig voor het milieu. Want alle fietsers respecteren de natuur.

Website: www.dieci-9.be

About the Author

Leave a Reply